Nosturi auttaa, kun pitää nostaa!

Meillä on vankka kokemus nostojen tekemisestä. Ammattitaitoiset ja koulutetut liikennöitsijämme pitävät huolen, että nostot sujuvat turvallisesti ja luotettavasti. Nostamme niin pitkät ja korkeat kuin leveät ja painavatkin tuotteet kätevästi niille tarkoitetuille paikoille. Kalustomme on hyvin huollettua ja taipuu monenlaisiin nostoihin jopa noin kymmeneentuhanteen kiloon asti.

Nosturi on sopiva väline, kun sinun pitää saada nostettua jotain isoa – monipuolisesta kalustostamme löytyy paljon ajoneuvoja erilaisilla nostureilla varustettuina. Tämä mahdollistaa erilaisten nostojen hoitamisen monipuolisesti. Meiltä löytyy nosturikalustoa pienemmistä 4,5 tonnisista ajoneuvoista 5-akselisiin suurempiin ajoneuvoihin erikokoisilla nostokapasiteeteilla. Nosturiautot voidaan myös varustaa erityyppisillä perävaunuilla tarpeidesi mukaisesti.

Nostamme veneet, kontit ja rakennusmateriaalit työmaille. Saamme nostettua myös erilaiset tavarat talojen katoille tai vaikkapa lavallisen ikkunoita useampaan kerrokseen. Meiltä hoituvat myös pihatyöt, kuten puunkaadot. Saamme hoidettua hiekat hiekkalaatikoihin sekä mullat ja kuorikkeet niille tarkoitetuille paikoille. Nosturimme voivat myös hoitaa esimerkiksi leikkimökkien haalaukset.

Nosturi on kätevä apu monessa tilanteessa, kun pitää nostaa painavaa tavaraa korkealle. Rappukäytävät ovat usein ahtaita ja tavarat on helpompi nostaa nosturilla esimerkiksi ikkunasta sisään.

Nosturi juuri sinun tarpeisiisi numerosta: 09 777 87 300